Milyen tetőszigetelési módszerek léteznek ?

Milyen tetőszigetelési módszerek léteznek ?

Spread the love

Tetőszigetelés módszerei manapság

Amennyiben az ingatlan tulajdonosa lapostető beázást tapasztal, akkor kétféle szigetelési eljárás is szóba jöhet, mivel a lapostetők szigetelését végző vállalkozások magastető, illetve lapostető szigetelési technológiákat használnak, mely módszereket könnyen is összetéveszthetünk, ha nem értünk hozzá.

A legbiztonságosabb, legtartósabb, és legidőtállóbb szigetelési eljárás lehet a bitumenes, és a PVC szigetelés, melyek kitűnő választás lapos tetejű családi házakra, ipari épületekre, irodaházakra, vagy csarnokokra is. Ha kíváncsi a tetőszigetelő cég referenciáira, akkor kattintson a weblapjukra !

Hogyan állapítják meg a lapostető szigetelés árakat ?

Első blikkre nem is olyan kézenfekvő ennek a kérdésnek a megválaszolása, hiszen a lapostető szigetelés árak megállapítását nagyban befolyásolják a tető szigetelés folyamatában felhasznált eszközök, anyagok minősége, és mennyisége.

A költségeket nagyban befolyásoló tényezők lehetnek például a felépítmények, az attikák, a tetőáttörések, benzinköltség, felhasznált eszközök, anyagok, gépek végül de nem utolsó sorban az elvégzendő bádogos munkálatok nehézségi foka is. A legjobb az lesz, ha ellátogat a tetőszigetelést végző cég honlapjára, és kér egy ingyenes műszaki felmérést !