Lakásfelújítás gyerekek mellet

Lakásfelújítás gyerekek mellet

Spread the love

Amikor az embernek még csak 10 éves korú kisgyereki vannak, akkor még nem tud olyan szabadon mozogni mint amikor még nem voltak vagy már idősebbek. Így van ez a nyári időszakban is, amikor a gyerekeknek szünet van az iskolában és otthon vannak.

Mi elgondoljuk azt, hogy szeretnénk idén nyáron a lakásunkat felújítani, de jön a kérdés, hogy a felújítás időtartalma alatt hol helyezzük el a gyerekeket? Ha a nagyszülők a közelben laknak, akkor nincs is olyan nagy gond. Amíg tart a lakásfelújítás addig gyerekek el lesznek a nagyszülőknél.

Viszont lehet, hogy nem is kellene a gyerekeket a lakásfelújítás időtartalma alatt elpaterolni otthonról? Sok gyerek szívesen segít a házimunkában, és ez nincs másként akkor sem ha pld. festésről van szó. Nincs is annál jobb mint amikor a gyerekkel együtt közösen fessük ki a szobát és így több időt tudunk a gyerekeinkkel tölteni, hiszen az iskolai időszak alatt, a munkánk miatt nem nagyon van idő arra, hogy együtt legyünk a gyerekekkel.

Az igaz, hogy ha a gyerekek is a lakásfelújítás időtartalma alatt velünk vannak akkor nagyobb figyelmet kell fordítanunk az ő biztonságukra, hogy nehogy véletlen valamilyen baleset következtében megsérüljenek.