Lakókocsi bérlés, lakóautó kölcsönzés lépésről lépésre

Lakókocsi bérlés, lakóautó kölcsönzés lépésről lépésre

Spread the love

Lakókocsi bérlés tippek

Nem csak repülővel lehetséges egyik országból a másikba utazni, hanem a szárazföldön is be lehet járni Európát a lakókocsi bérlés szolgáltatás minden előnyét kihasználva. Ebben a cikkben néhány mondatban szeretnénk összefoglalni, hogy milyen dokumentumokra van szükség a bérbevevő magánszemély részéről, illetve cég esetében.

Amennyiben magánszemélyként szeretné élvezni Ön és családja a lakóautó bérlés kedvező előnyeit, akkor a legjobb helyre jött, hogy tájékozódjon ezzel kapcsolatban.

Nézzük tehát magánszemélyekre mi vonatkozik

Önnek mindenféleképpen rendelkeznie kell a lakcímére szóló 30 napnál nem régebbi közüzemi számlával pl.: villany, internet, vagy vízszámlával, legalább 2 évnél régebbi autóvezetői engedéllyel, az Ön személyes okmányaira néhány példával élve a személyi igazolványára, illetve a lakcímkártyájára is, valamint még a bérlő pontos nevét is fell kell tüntetni a bérleti szerződésen.

Abban az esetben, ha cég képviseletében szeretné a lakóautó kölcsönzés szolgáltatást kihasználni, akkor 30 napnál nem régebbi cégkivonatra mindenfélekppen szüksége lesz, valamint a bérbevevő személy jogosítványa is kell, amelynek 2 évnél régebbinek kell lennie.