1996-tól működő könyvelőiroda Budapesten

1996-tól működő könyvelőiroda Budapesten

Spread the love

Könyvelőiroda Budapest, bérszámfejtés Budapest

Szinte hihetetlen, hogy az egyik legrégebb óta a területen tevékenykedő könyvelőiroda már több, mint két évtizede töretlenül halad előre, és végzi magas színvonalon a könyvelés, adótanácsadás, bérszámfejtés szolgáltatást a fővárosban.

Évről-évre növekszik azoknak a száma, akik náluk veszik igénybe a bérszámfejtés Budapest szolgáltatást, hiszen nekik erre vagy már nem volna szabad emberük, vagy idejük sem.

Megtérülő könyvelés árak a fővárosban

Keresse ezt a XIV. kerületi könyvelő irodát, amely immár 20 éve nyújtja a legmegbízhatóbb, és legmegfizethetőbb könyvelés árakat a fővárosban.

Akár teljes körű könyvelésre, TB, SZJA ügyintézésre, adó- és SZJA bevallásra van szüksége magánszemélyként, vagy mikro, kis-és közepes vállalkozóként – a vállalkozás tapasztalt, és rutinos könyvelői, adótanácsadói, és bérszámfejtői mindenben tudnak Önnek segíteni.

A cég egyébként negyedévenként szokta kiküldeni azt a jelentést ügyfeleinek, amely tartalmazza a vállalkozásuk – KFT, Bt, ALAPÍTVÁNY – aktuális helyzetét a lehető legpontosabb adatokkal. Kérjen tőlük árajánlatot !