Klíma akcó

Klíma akcó

Spread the love

Klíma akció

Lássuk, mire figyeljen oda, mielőtt klímát vásárol akciósan!

Első feladat, hogy egyeztetnie kell a ház közös képviselőjével, a szomszédokkal, esetleg meg kell néznie a lakókörzetében érvényes szabályozást arra vonatkozóan, hogy hová és milyen módon tehető a klímaberendezés kültéri egysége, van-e valami küllemre való korlátozás. Például, ha műemléképületben lakik, akkor a homlokzatra biztosan nem szeretetheti fel a klímája kültéri egységét. Természetesen azt is figyelembe kell vennie a hely kiválasztásakor, hogy ne legyen túl messze egymástól a kül- és beltéri egység, hiszen minél távolabb vannak egymástól, annál több cső szükséges, így drágább lesz a szerelés is.

A következő feladat a beltéri egység kiválasztása. Természetesen ez sem egyszerű feladat. Hiszen a vásárlás előtt ki kell találnunk, hogy hová fog kerülni a klímaberendezés, majd ennek megfelelően kell meghatározni a méretet és a dizájnt.

A megfelelő komfort eléréséhez jól kell kiválasztani a helyiség méretéhez és adottságaihoz passzoló berendezést. Amennyiben nálunk kívánja megvásárolni a készülékét, akkor klímaszerelő csapatunk szívesen áll rendelkezésére azzal, hogy felméri a lakása paramétereit és a legmegfelelőbb készülék megvásárlásához is segítséget adnak önnek.

Ha pedig későbbiek folyamán klíma tisztítása van szüksége, akkor ez ügyben is fordulhat hozzánk bizalommal.