Tengeri szállítmányozás, légi szállítmányozás, nemzetköz szállítmányozás

Tengeri szállítmányozás, légi szállítmányozás, nemzetköz szállítmányozás

Spread the love

Tengeri szállítmányozás, légi szállítmányozás, nemzetközi szállítmányozás

A tengeri szállítmányozás jelenleg az egyik legolcsóbb szállítási mód, viszonylag hosszú tranzitidővel. A különböző hajós társaságok más-más szolgáltatást nyújtanak, melyek lehetnek direkt és átrakós szervizek. Az átrakós esetén az induló és a érkező kikötő között az áru egy közbenső kikötőben átrakodásra kerül, ebben az esetben hosszabb tranzitidővel kell számolni és olcsóbb fuvardíjra. A tengeri szállítmányozás alkalmával ügyfelek választhatnak a teli konténeres (FCL) vagy gyűjtőszerviz (LCL) szolgáltatás között. A tengeri szállítmányozás 20’ és 40’ konténerben, speciális konténerben továbbá LCL módozatban, ügynöki formában látjuk el a hajóstársaságokon keresztül Európa északi és déli kikötőin át WFG partnerhálózatunk szakmai bevonásával egyidejűleg.

A légi szállítmányozás az szállítási forma, amit leginkább megbélyegeznek a „legdrágább szállítási mód” jelzőjével. Mégis ha fuvarozott áruk értékét tekintjük, akkor 35%-kal részesül a nemzetközi árufuvarozásokból. A világ nagyvállalatainak körében végzett felmérés szerint eladásaik 25% – át a hatékony légi szállítmányozásnak tulajdonították, és 56% mondta azt, hogy segített számukra a költségek csökkentésében, illetve a választási szempontok közül a legfontosabbnak a tervezhetőséget és a pontosságot emelték ki.

A légi szállítmányozást ügynöki minősítésben végezzük, a Magyarországon képviseltetett, és árufuvarozásra jogosult légitársaságokkal, a világ minden városába, illetve városából. Ezt a szolgáltatást saját eszközállományunkkal teljesítjük, futárposta és courier egyidejű bevonásával az optimális idő figyelembe vétele mellett. A légi küldeményeket három órán belül felvesszük exportra, és az import árukat 24 órán belül kézbesítjük megrendelőink felé.

Mikor érdemes a nemzetköz szállítmányozást mélyebben megismernünk?

Nem kell Önnek Önnek órákat/napokat várnia egy nemzetközi szállítmányozási ajánlaton. Kollégáink nagyon rövid időn felveszik Önnek a kapcsolatot a nemzetközi szállítmányozás árajánlattal kapcsolatban,.