Hegesztő, csőszerelés, minősített hegesztő, acélszerkezet gyártás

Hegesztő, csőszerelés, minősített hegesztő, acélszerkezet gyártás

Spread the love

Csőszerelés, acélszerkezet gyártás, minősített hegesztő

Fémeknek, fémből való alkotórészeknek egymáshoz való hegesztése olyan fontos kelléke száz és száz iparágnak, hogy enélkül maga a fémipar úgyszólván el sem képzelhető. A hegesztés legrégibb módja a kovácsolással való egyesítése a fémeknek, nem sokkal újabb a forrasztás, az idegen fém segélyével való összeillesztés, a legújabb formái a hegesztésnek az autogén és az elektromos ellenállás hegesztés. E két utóbbi közül bennünket ez idő szerint az autogén hegesztés érdekel.

Csőszerelés:

Szakmai felkészültségük és tapasztalatuk a csőszerelés területén belül lehetővé teszi, hogy még a megoldhatatlannak tűnő feladatokat is sikeresen ellássuk. Munkatársaink szakmai felkészültsége folyamatosan a meg-megújuló technológiák irányába is fejlődik. Még maga az élelmiszeripar, gyógyszeripar és az erőművek legmagasabb követelményeire is vannak kompetens megoldásaink a technológia csőszereléssel kapcsolatban.

Acélszerkezet gyártás:

Az acélszerkezetes csarnokok ma már a termelés/termelékenység elengedhetetlen részei bizonyos iparágakban. Ám az acéllal való munka (pl. hegesztés, vágás) valódi szakértelmet kíván! Tolna megyében, hegesztő üzemünkben egyedi acélszerkezet gyártása, könnyűszerkezetes épületelemek gyártása, csarnokvázak gyártása és szerelése zajlik. Az acélszerkezetek gyártása elengedhetetlen részei bizonyos iparágaknak.

Hegesztés:

A hegesztés definíciója különálló szerkezeti elemként készült fémalkatrészek hő vagy nyomás segítségével, hozaganyag vagy hozaganyag nélküli összeerősítése és ezzel oldhatatlan kötés létrehozása. Az igm első sorban ív hegesztésre specializálódott, amely az egyik legrégebbi és legtöbbet használt hegesztési eljárás fémek hegesztésénél. A hegesztéshez szükséges hőenergiát az elektróda és a munkadarab között létrejövő ívfény biztosítja. Az igm csoport a szakmában ismert minden hagyományos és speciális hegesztési eljáráshoz kínálni megoldást.