Klíma, klíma szerelés, klíma akció, klíma tisztítás

Klíma, klíma szerelés, klíma akció, klíma tisztítás

Spread the love

Klíma, klíma szerelés, klíma akció, klíma tisztítás

Miért kell a klímaberendezéseket rendszeresen karbantartani?

Előfordult már Önnel, hogy a nyári meleg kellős közepén romlott el a klímája, majd hosszú ideig tartott a kijavítása? Kímélje meg magát ezektől a kellemetlenségektől és tartsa karban szakszerűen, profikkal a klímaberendezését!

Egy átlagos klíma berendezésben akár több ezer gomba és baktérium is megtalálható, a nem megfelelően karbantartott készülékben ezek elszaporodhatna.

A karbantartott és kitisztított klíma berendezés jóval kevesebb energiát fogyaszt, így Önnek kevesebb lesz az energiaköltsége is.

Klíma tisztítás

Klíma tisztítás családi házakban és irodákban. Ha nem végeztetettjük el szakemberekkel rendszeresen a klíma tisztítás, akkor a klímáknak a szűrőjén megtelepedett baktériumok használat során visszakerülnek a levegőbe, amit aztán mi belélegzünk, és ezáltal rengetek légúti megbetegedést kapunk el. Nem győzzünk hangsúlyozni, hogy milyen fontos a klíma tisztítás!

Klíma szerelés

A klíma szerelés alkalmával munkatársaink igyekeznek minél kevesebb porral és kosszal végezni az Ön lakásában. A klíma szerelés alkalmával a fal át fúrásokat nagy teljesítményű ütve fúróval és ipari porszívó segítségével végezzük, hogy az Ön otthonában, üzletében minél kevesebb legyen a szemét és a por. Azt a területet ahol a klíma szerelés zajlik, fóliával fedjük le, hogy padlója, bútorai, értéktárgyai semmilyen sérülést ne szenvedjenek a klíma szerelés során.